Reviews

Laat een review achter

Iris

Vandaag ben ik voor het eerst bij een pedicure geweest vond het erg spannend. Mirjam heeft mij eerst een beetje op mijn gemak gesteld konden lekker kletsen. Voor mijn gevoel voelen mijn voetjes weer lekker zacht en kunnen er weer voorlopig tegen aan. Zeker een aanrader.
Nadja

Ik kom al vele jaren bij Mirjam! Ze is vakkundig, professioneel, rustgevend en gezellig. Ze is oprecht begaan met mij en mijn voetjes :-) Ik woon allang niet meer in Zwijndrecht, maar heb het ritje vanuit Rotterdam er altijd nog graag voor over! Na een bezoekje aan Mirjam kan ik weer lange tijd uit de voeten!
Delia

Bij Mirjam voel ik me altijd heerlijk op mijn gemak mede door het Yin Yang gevoel, een kopje thee en natuurlijk de goede behandeling. Het resultaat is er altijd! Niemand anders komt aan mijn voeten 🤗😍
Lenie Sas

Vanmiddag een heerlijke voetbehandeling en voetmassage ondergaan. Mijn voeten kunnen er weer even tegen.
Floris Bokhout

Een zeer vakkundige en gezellige behandeling,met een heel vriendelijke ontvangst maken van dit regelmatige bezoek een aanrader voor iedereen. Kortom een zeer goed adres voor Uw voeten en evt.handen.
anke teirlinck

Goede, professionele, ontspannende en niet onbelangrijk: gezellige behandelingen onder het genot van een kopje koffie. Na een aantal behandelingen zijn de kalknagels nagenoeg verdwenen, dus....een aanrader!!
Karin Seijkens

Een moment van ontspanning en weten dat 'mijn onderdanen'in goede handen zijn
marjolein van sikkelerus

Bedankt voor het mooi maken van mijn voeten. Voor ik jouw praktijk regelmatig bezocht, had ik altijd pijn in mijn tenen en lakte ik mijn nagels om de boel toonbaar te maken. Gelukkig is dat nu allemaal voorbij!